Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Charlie Cox lesz a whyskis

2010.02.23. 21:12 koimbra 3 komment

Ambrus Attila, vagy ismertebb nevén a whiskys rabló börtönbe kerülése után úgy hírlett, hogy film fog készülni a férfi életéről és a főszerep iránt pedig nem más, mint Johnny Depp érdeklődik. Eltelt néhány év, sokan talán már el is felejthették, hogy erről szó esett, ám kiderült, hogy nem került a fiók mélyére a tervezet. Dobray György az origonak mondta el, hogy sínen van a produkció, megnyerték Charlie Cox-ot a főszerepre, azaz Cox fogja alakítani  Ambrust. A színész többek között játszott A velencei kalmárba, a Casanovában és a Csillagporban is.

A további szerepekben Luke Goss, Honor Blackman, Trill Zsolt és Oroszlán Szonja tündökölhet. A viszkis címre hallgató film forgatásához áprilisban kezdenek és angol nyelvű lesz, itthon szinkronizált változatban fogják bemutatni, a tervek szerint télen már a mozikba kerülhet az alkotás.

A történet a 90-es években fog játszódni, a cselekmény azt az időszakaszt fogja bemutatni, amikor Ambrus rabolni kezdett, de lesznek benne olyan jelenetek, amelyek a főszereplő gyerekkorát mutatják be. Nem csak a megtörtént dolgok, hanem néhány fiktív elemet is tartalmazni fog a film.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr891785194

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

balukaaaa teh master · http://gothic-risen.blog.hu/ 2010.02.24. 05:35:24

el ne merészeljék rontani, mert nagyon megkött a edvem ehhez a múvihoz.

Krizzta · http://krizzta.blog.hu/ 2010.02.24. 06:25:51

ez a srác tök ari volt a Csillagporban, másban nem láttam

shana 2010.02.24. 16:45:35

Neeeeee, miért pont Oroszlán Szonja? Amikor megláttam/meghallottam a Hellboyban, majdnem sírva fakadtam.
Amúgy se egy jó színésznő, de angolul még rosszabb.
süti beállítások módosítása