Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

McShane lesz Feketeszakáll

2010.02.23. 11:41 koimbra 6 komment

De sokszor hallottuk már azt, hogy egy nagy sikerű film kapcsán megjegyzik az alkotók, hogy trilógia lebeg a szemük előtt. A Karib-tenger kalózaiból letudták mindhárom részt, ám a kalózok nem ülnek nyugodtan a kincsükön, a jól megérdemel rumoshordójukon, hanem további kalandokra vágynak, pontosan olyanokra, amiket a forgatókönyvíró kieszel számukra.

Johnny Depp korábban már rábólintott a negyedik részre, ám akkor kicsit megingott a hitében, mikor a Disney főnök távozott posztjáról és helyére új ember került. Depp ugyanis jó kapcsolatokat ápolt a régi vezetéssel és elgondolkodott rajta, hogy mégis kiszáll a franchise-ból, de mégis maradt (talán egy zsíros csekk segített a döntése meghozatalában). Orlando Bloom és Keira Knightley azonban biztosan nem fog szerepelni a Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides címre hallgató filmben, de  úgy hírlik Geoffrey Rush visszatér, bár még nem szerződött le.  A női oldalt Penelope Cruz erősíti, aki  egyenrangú partnere/társa lesz Jack Sparrow kapitánynak.

Ian McShane Edward Teachet fogja alakítani, ismertebb nevén Feketeszakállat, aki (mily meglepő módon) a fekete szakálláról kapta becenevét és a 17. század elején India nyugati és Amerika keleti partjainál fosztogatott.

A produkciót az előző hármat is ledirigáló Gore Verbinski rendezte volna, ám ő maradt a Bioshock mellett. Ám mivel a Bioshockot a nagy költségvetés miatt jegelték, egy időre és a forgatás sem ott zajlott volna, ahol a rendező szerette volna, ezért kiszállt a projektből. Akkor úgy volt, hogy lesz elég ideje a Rango és a Karib-tenger kalózai 4-re is, ám végül Rob Marshall szerződött le az On Stranger Tides-ra. Nyáron indul a forgatás, a kalózok az Ifjúság Forrását fogják keresni, hogy milyen sikerrel azt 2011 május 20-án megtudjuk.

Címkék: karib tenger kalózai franchise miújság sequel karib tenger kalózai 4

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr281783354

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

henry06 2010.02.23. 15:13:50

"Verbinski rossz döntést hozott, mivel a Bioshockot a nagy költségvetés miatt jegelték, addigra meg már Rob Marshall leszerződött az On Stranger Tides-ra."
Ez így nem teljesen igaz, mivel Verbinski már hosszú ideje Rango című animációs filmen dolgozik, és ezt már az előtt bejelentették hogy leszerződtették volna Marshallt a kalózokra. Egyébként idén januárban kezdték el ténylegesen az ILM-el csinálni(a premier 2011 márciusában lesz).

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2010.02.23. 15:42:18

@henry06: A Rangon az utómunkák zajlanak, szóval nyáron ráért volna.

henry06 2010.02.23. 16:24:27

@koimbra: Nem érted, ez egy animációs film lesz, szal jövő márciusig nem fog ráérni semmire Gore. És gondolom az előkészítése a filmnek sem 2 napig tartott, tehát szerintem már rég a készítés fázisban volta ez a mese, mire Marshall neve egyáltalán felmerült volna a karib rendezésére.

jimbo1000 2010.02.23. 16:31:11

@henry06: sokan gondoljuk ugy, hogy animációs filmhez szinte nem is kell rendező. da sajna tévednek, sőt egy animációs film jobban lefoglalja a rendezőt, mintha egy normális filmet csinálna.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2010.02.23. 16:49:36

Na, azért dobta vissza a Bioshockot, mert nem az Államokban folyt volna a forgatás és a stúdió is jegelte egy időre a büdzsé problémák miatt. Ekkor még úgy volt, hogy lesz ideje a Karib 4-re a Rango mellett, de kiderült, hogy mégse, így került Marshall a képbe.

a8zoli 2010.02.23. 19:52:16

bírom ian mcshane-t ha vki ismeri a deadwoodot akkor tudja miről beszélek. a halálfutamban nemihazán adtak neki teret ill olyan karaktert ami testhezálló volt.
amúgy a deadből én akár még 3 szezont el tudnék "viselni" ki tudja talán 1x folytatják. egy biztos a kalózos téma közel áll a westernhez és ott egy egész várost irányított a háttérből egy hajó + legénység nem lesz kihívás ugyhogy már az ő személye miatt kezd érdekelni a 4-es pedig a 2-3 at kinem állhatom a moszatfejűek meg a szerelmi vergődés és iszonyat fantasy dolgok miatt az első az nagyon teccett ez is rem jó lesz :)
süti beállítások módosítása