Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Berlanti az esélyes a Villám rendezői székére

2010.02.26. 19:47 koimbra 1 komment

Elég régóta be van tervezve a Warnernél a Villám képregényfilm, Ryan Reynolds-ot is szóba hozták a címszereppel kapcsolatban, ám ő a DC egyik másik karakterét, a Zöld Lámpást fogja megformálni.

A Lámpás útja szépen ki van kövezve, ráadásul a Batman következő részének a forgatókönyvét is írják, a stúdió úgy döntött, hogy ideje lenne Villámmal is kezdeni valamit. Össze is dobtak egy listát a lehetséges rendezők nevével, ennek élén Greg Berlanti áll, aki eddig sorozatok mögött állt producerként és íróként (pl. Eli Stone, Brothers and Sisters, Everwood), a Lámpás forgatókönyvéhez is köze volt. 2000-ben tett egy kis kitérőt a mozik világába, ekkor mutatták be a rendezésében készült Magányos szívek klubját. Idén pedig Life as We Know It vígjátékkal jelentkezik. Arról még nincs hír, hogy a producerek kit látnának a szélsebes szuperhős jelmezében.

Címkék: miújság képregényből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr911793096

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dejdő 2010.02.26. 20:09:13

Reyolds jó lett volna Villámnak az tuti!
süti beállítások módosítása