Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Jön a Zoolander 2

2010.02.26. 20:06 koimbra 2 komment

2008 decemberében mondta azt Ben Stiller, hogy szeretné, ha elkészülne a Zoolander, a trendkívüli folytatása, van már egy-két ötletük a második résszel kapcsolatosan, de még nem kezdtek hozzá a forgatókönyvhöz. A Deadline nemrég közzétette, hogy a Paramount berendelte a Zoolander 2 szkriptjét, a Trópusi vihar írója, Justin Theorux munkálkodik éppen rajta és Stiller is besegít neki. Ezen kívül Theroux fogja dirigálni a sequelt, igaz ebben nincs nagy gyakorlata, eddig csak egy alkotást rendezett 2007-ben (Dedication).

Stiller természetesen el fogja játszani az önelégült modell, Derek Zoolandert, a producerek azt remélik, hogy Owen Wilsont is sikerül visszacsábítani. A stúdió felvette a kapcsolatot Jonah Hill-lel a stúdió reményei szerint a komikus rábólint a film negatív figurájának az eljátszására.

A történetről még nem lehet tudni semmit, bár Stiller májusban egy talk-showban azt mondta, hogy karakterét egy arab sejk fogja felkérni személyes modellje lesz, ám hamarosan rájön arra, hogy munkáltatója régi modelljei mind olajjá változtak.

Címkék: miújság sequel vígjátékhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr51793150

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dejdő 2010.02.26. 20:10:23

Már az első résznek is bugyuta története volt de bírtam! Sokat emlegettük haverokkal a "Magnum,Kék acél,Latigra nézéseket"LOL!

sjbee 2010.02.26. 20:23:40

Azon kevés filmek egyike a Zoolander, amit képtelen voltam végignézni
süti beállítások módosítása