Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Úgy tűnik De Palma rendezi a Paranormal Actvity folytatását

2010.02.26. 20:26 koimbra Szólj hozzá!

Mint már ismeretes a Paramount el akarja készíteni a tavalyi év egyik legnagyobb sikerének, a Paranormal Activitynek a folytatását. Sikerült is megnyerni Kevin Greutert a Fűrész 6 rendezőjét, ám a Lionsgate erre gyorsan előásta a direktor szerződését, amiben volt egy olyan pont, ha ők úgy akarják, akkor helyet kell foglalni a Fűrész 7 rendezői székében is. Ezért hát David Hackl helyett Greuert fogja készíteni a horror franchise következő felvonását.

A Paramountnak így új rendező után kellett néznie és jelenleg Brian De Palmaval tárgyalnak, úgy tűnik meg is fognak egyezni. Így a Sebhelyesarcú, a Carrie és a Carlito  útja készítője fogja a Paranormal Activity folytatását leszállítani.

Az Egy csodálatos elme forgatókönyvéért Oscarral jutalmazott Akiva Goldsmannak is felkínálták a PA 2-őt, ám a tárgyalások nem hoztak eredményt, Brad Andersont (Transz-Szibéria) és Greg McLeant (Wolf Creek) sem érdekelte a dolog.

Címkék: miújság sequel paranormal activity 2

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr481793193

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása