Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Film készül J. Edgar Hooverről

2010.03.02. 17:12 koimbra Szólj hozzá!

Az Universal és Ron Howard cége, az Imagine Entertainment filmet készít J. Edgar Hoover életéről. Hoover 1924-ben ült bele az FBI igazgatói székébe (1935 előtt még csak Bureau of Investigationnak hívták) és egészen 197-ben bekövetkezett haláláig vezette a Szövetségi nyomozóirodát. A szervezet a 30-as években nagy energiát fektetett a gengszterek elleni harcba, később a maffiával szemben próbáltak eredményeket elérni, ezen kívül politikai aktivisták után is nyomoztak, Martin Luther King ellen is próbáltak bizonyítékokat gyűjteni.

A Milk forgatókönyvéért Oscarral jutalmazott Dustin Lance Black írja a szkriptet, jelenleg a What’s Wrong with Virginia utómunkálataival van elfoglalva, ennek a drámának is ő körmölte le a forgatókönyvét és a rendezői teendőket is elvállalta.

Címkék: igaz történet miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr321803305

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása