Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Lincoln, a vámpírvadász

2010.03.02. 10:19 koimbra 1 komment

Seth Grahame-Smith azzal szerzett hírnevet magának, hogy kicsit átdolgozta Jane Austen klasszikusát, a Büszkeség és balítéletet, méghozzá úgy, hogy zombikat pakolt bele, ebben a főszereplőknek élőholtakkal gyűlik meg a bajuk. Hollywood már lecsapott a megfilmesítési jogokra, Natalie Portman szerződött le Elizabeth Bennet szerepére.

Grahame-Smith ezután az USA 16. elnökéről írt egy regényt, művében Abraham Lincoln vámpírvadászként tevékenykedik,  a Grand Central Press a könyv promotálásához összehozott egy előzetest, amiben Lincolnnak egy vérszívóval gyűlik meg a baja.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr761802198

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Shyllard 2010.03.02. 15:34:56

Azért érdekelne, hogy ezt tv-ben milyen késői órákban adták le :) Amúgy érdekesnek hangzik, csak azt sokallom, hogy aláhúzták a trailer-ben a true szót.
süti beállítások módosítása