Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Nem Bayer rendezi a Rémálom második részét

2010.03.02. 22:11 koimbra 2 komment

A Slashfilm írójának sikerült beszélnie a Rémálom az Elm utcában horror-remake rendezőjével, Samuel Bayerrel, aki elárulta, hogy biztosan nem vesz részt a folytatásban.

"Nagyon remélem, hogy a film jól teljesít a kasszáknál, a folytatásban nem fogok részt venni, egyszerűen nem szeretném, hogy a következő filmem megint egy horror legyen. Már szétnéztem, hogy mi a felhozatal és úgy tűnik, hogy legközelebb talán egy akciót fogok készíteni, de itt van ez a képregény, amit szintén szeretnének megfilmesíteni és engem is eléggé felvillanyozott. Szóval továbblépek és hagyom, hogy a következő Rémálmot valaki más dirigálja le, szerintem ez így van jól. " - mondta Bayer

Feltették azt a kérdést is, hogy milyen képregényt emlegetett, de Bayer úgy gondolta, hogy nem igazán örülne az ügynöke, ha bármit mondana ezzel kapcsolatban, aztán az asszisztensére nézett, aki szintén jelezte, hogy semmit nem szólhat erről.

Címkék: miújság a nightmare on the elm street

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr301804295

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása