Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Oliver Stone megfilmesíti a Savages regényt

2010.03.05. 18:10 koimbra 2 komment

Oliver Stone új filmje, a Tőzsdecápák 2 még nem került a mozikba, a rendező viszont nem azzal tölti az idejét, hogy számlálja a hátralévő napokat a bemutatóig, hanem keresett magának új melót, ő fogja rendezni Don Winslow regényének, a Savages-nek a filmváltozatát. A történet három független laguna beach-i marihuána terjesztőről szól, a csapat tagjai két srác és egy lány, a csajon pedig mindketten megosztoznak. Ám a  barátnőt elrabolja a Baja Cartel, váltságdíj gyanánt elfogadják  a trió által megtermelt elmúlt 5 év bevételét.  Először még igent mondanak az ajánlatra, de aztán elgondolkoznak azon, mi lenne, ha máshogy szereznék vissza a lányt, bosszút állnának a kartellen majd lelécelnének a városból.

A regény csak nyáron kerül a boltok polcaira, Winslow jelenleg a forgatókönyv első vázlatán dolgozik, később majd Stone-nal közösen átdolgozzák.

Címkék: miújság könyvből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr211811854

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

robkova 2010.03.07. 11:05:59

Mi a helyzet a Pinkwille-lel? Nem azt akarja Oliver Stone, vagy abból már nem lesz semmi?

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2010.03.07. 13:53:36

@robkova: A Pinkville Bruce Willis projekt, de annak még nem kezdték meg az előkészületeit.
süti beállítások módosítása