Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Heti néznivaló

2010.03.11. 14:32 koimbra 1 komment

Öt új filmet láthattok mától a magyar mozikban, személy szerint a Pandorum űrsci-fit és a Sárkányvadászok animációs filmet ajánlom. Ezen kívül még látható Peter Jackson giccs-fantasy-ja, a Komfortos mennyország, a Mocskos zsaru Nicolas Cage-dzsel és az Akvárium angol dráma.

Komfortos mennyország (The Lovely Bones): Alice Sebold regényéből Peter Jackson forgatott filmet, a történetben egy tizenéves lányt megerőszakol egy férfi, majd megöli. A lány ezután a mennyből követi figyelemmel családját és gyilkosát. Saoirse Ronan játssza a főszerepet, Mark Wahlberg és Rachel Weisz formálják meg szüleit, a gyilkost Stanley Tucci alakítja.
Nyuszisz néhány napja írt a filmről.

Pandorum: Két férfi tér magához egy űrhajón, nem emlékeznek rá, hogy mit keresnek ott, sem arra, hogy mi a küldetésük. Trilógiát terveztek a filmből, sajnos bukás lett, így nem valószínű, hogy érkezni fog a folytatás. Paul W. S. Anderson állt producerként a film háta mögött, Ben Foster, Dennis Quaid és Antje Traue játsszák a főbb szerepeket.
Elanor itt írt a filmről, én pedig emitt emlékeztem meg róla pár sorban.

Sárkányvadászok (Chasseurs de dragons): Az animációs film egy darabokra hullott világot mutat be, ahol az öreg király megbízza Lian Chu-t és annak társát Gwizdot, hogy kerítsék kézre a hatalmas tűzokádót, a Világfalót. A kalandorok felmarkolják a pénzt és elindulnak, de nem akarnak szembeszállni a sárkánnyal, ám velük tart a király unokahúga is. Két éve készült a produkció, most hozzánk is eljutott.

Akvárium (Fish Tank): A dráma a BAFTA-n a Legjobb angol film kategóriában győzedelmeskedett. Egy tizenéves lány élete gyökeresen megváltozik, mikor anyja hazaviszi új barátját, a férfibe pedig a csaj beleszeret. Katie Jarvis (MiMichael Fassbender, Harry Treadaway alakítják a főszereplőket.



Mocskos zsaru - New Orleans utcáin (Bad Lieutenant: Port of Call New Orleans): Werner Herzog filmjében Nicolas Cage egy zsarut formál meg, aki egy mentőakció után gyógyszeres kezelésre szorul. Az eset után megváltozik a férfi, gyakrabban kapja elő fegyverét és nem veti meg a drogokat, lotyókat sem.



Címkék: néznivaló

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr561831368

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

icevox 2010.03.12. 14:31:10

Nekem tetszett a Pandorum, de nem sajnálom hogy nem lesz folytatás nem is igazán tudom, hogy lehetne ezt folytatni.
süti beállítások módosítása