Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A Cloverfield írója veti papírra a robotapokalipszist

2010.03.12. 14:51 koimbra 3 komment

A DreamWorks még tavaly vásárolta meg a robotikából Ph.D-vel rendelkező Daniel H. Wilson meg nem jelent regényének (Robopocalypse) a megfilmesítési jogait. A könyv valamikor 2011-ben fog csak megjelenni és arról szól, hogy a robotok fellázadtak, az emberek pedig elkeseredetten próbálnak küzdeni ellenük.

Az elképzelés az volt, hogy a könyv megjelenésével egy időben fog a film is a mozikba kerülni, ehhez pedig bele kéne húzni, de még csak most formálódik a forgatókönyv, a Cloverfield írója, Drew Goddard dolgozik éppen rajta. Wilson nem végzett még a regénnyel, Goddard csak azokat a részeket tudja adaptálni, amelyekkel a szerző már végzett.  Rendező még nincs, de nagy az esélye, hogy Steven Spielberg fogja elkészíteni az alkotást.

Címkék: miújság scifihír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr371834340

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tipca 2010.03.12. 15:23:41

Nem lacafacáznak... hollywoodban bevett szokás, hogy még meg sem jelent könyveket adaptálnak? és ilyenkor hogy működik? az éppen aktuális kézirat oldalakat mindig átküldi a szerző a forgatókönyvírónak? fura...

és vajon mi lesz a film címe? Terminator 5?

Rolee83 2010.03.12. 16:57:23

Transformers Reboot! :D

Alex Mahone 2010.03.12. 22:52:17

Mert nem Terminátor koppintás, á...
süti beállítások módosítása