Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Hoffman rendezni fog

2010.03.14. 15:31 koimbra 3 komment

Dustin Hoffman  beáll a kamera másik oldalára és a BBc Film égisze alatt rendezheti meg a Quartet vígjátékot. Richard Loncraine (Tűzfal) ült eddig a rendezői székben, ám ő felállt és elhagyta a produkció háza táját, a helye még ki sem hűlt, mikor Hoffman elfoglalta a helyét. A film főbb szerepeiben Maggie Smith (Jane Austen magánélete), Albert Finney (Nagy hal) és Tom Courtenay (Végakarat) látható, a történet négy visszavonult operaénekesről szól. Ronald Harwood, A zongorista Oscarral jutalmazott írója vetette papírra  a forgatókönyvet saját színdarabja alapján.

A tervek szerint ősszel indul a forgatás Angliában, azt egyelőre nem tudni, hogy tévéfilm lesz vagy pedig a mozikban is bemutatják, de Hoffman jelenléte bizakodásra adhat okot és talán a filmszínházakba is eljut a produkció.

Címkék: miújság vígjátékhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr981839010

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Shyllard 2010.03.14. 16:01:29

Hoffman zseniális színész, egyedül az Esőemberben idegesített iszonyat. Kíváncsi vagyok milyet fog rendezni, egy ilyen tapasztalt ember biztos tudja mit csinál.

efes · http://efesasanisimasa.wordpress.com/ 2010.03.14. 18:19:37

@Shyllard: Ja, de valamiért nyilván várt ezzel eddig. Én azt hiszem, kár ilyen korán belevágnia..:P

konyvelomo 2010.03.14. 20:36:28

Zseniális színész, de egy ideje már árnyékban van. Utolsó filmje (Last Chance Harvey - jó cím ide is találó) gyengére sikeredett, jó szereppel nem keresik meg (?) így kénytelen új utakat keresni (ld. még tévésorozat szereplés)
süti beállítások módosítása