Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A stúdió jelöltjei az Breaking Dawn rendezői posztjára

2010.03.16. 20:10 koimbra 6 komment

Mint már tudjuk, a Summit Entertainment két részre bontja az utolsó Alkonyat filmet, a Breaking Dawn-t, erre azért volt szükség, mivel az utolsó könyv eléggé vastag, nehéz lenne egy filmbe belesúríteni a cselekményt.

Az EW úgy tudja, hogy a stúdió három ismertebb rendezőt is felkeresett, esélyes, hogy Sofia Coppola (Elveszett jelentés), Gus Van Sant (Milk) és Bill Condon (Dreamgirls) közül fogja valaki elkészíteni a produkciót. A stúdió mindegyiknek elküldi Melissa Rosenberg jegyzetekkel ellátott forgatókönyvét, aztán majd kiderül, hogy közülük ki érzi úgy, hogy meg akarja rendezni a filmet.

 

Címkék: franchise miújság sequel alkonyat breaking dawn

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr531845219

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Alex Mahone 2010.03.16. 20:46:02

"erre azért volt szükség, mivel az utolsó könyv eléggé vastag, nehéz lenne egy filmbe belesűríteni a cselekményt." Ez most csak valami vicc akar lenni, nem? :D:D:D

mrscottpilgrim · http://twitter.com/mrscottpilgrim 2010.03.16. 20:56:32

ha Sofianak van egy kis eszem (van), akkor nem fogja elvalalni

Shyllard 2010.03.16. 22:26:36

Hát a helyükben visszadobnám az biztos. Csak Sofia Coppola ne rontsa ezzel a nevét....

FayeFaye 2010.03.17. 10:26:55

Ez a szetvalasztjuk kettobe mania...nagyon szivesen lekevernek Tarantinonak egy pofont erte - masert is, de ezert is jolesne. A Harry Potter utolso konyvenek jo egyharmadaban is csak vandorolnak, ami szemelyiseg epito meg minden, ami egy konyvbe belefer, de inkabb baromi unalmas. A Breaking Dawn konyv elso felet ha megfilmesitik, akkor R rated lenne, ahelyett meg nem tudom mivel toltik ki az idot.

Alex Mahone 2010.03.17. 16:52:15

@koimbra: Az ok, de gondolom az elődeihez hasonlóan nem a nehezen emészthető cselekmény tölti ki a nagyját. Hanem a nagy semmi, szintén elődeihez hasonlóan... Kövezzetek ám meg, ha tévednék :)
süti beállítások módosítása