Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Bale majdnem Superman lett

2010.03.16. 10:39 koimbra 4 komment

Néhány évvel ezelőtt komolyan megpróbálták tető alá hozni a Batman vs. Superman filmet, Wolfgang Petersent (Vírus) kérték fel a rendezésre, aki most az MTV-nek elárulta, hogy két színész volt esélyes az Krypton bolygóról érkezett hős eljátszására. Az egyik Josh Hartnett volt, míg a másik Christian Bale.

"Majdnem összejött a dolog, de aztán J.J. Abrams ekkoriban adta le a Superman film forgatókönyvét.  Alan Horn, a Warner fejese teljesen izgatott volt a Batman vs. Superman fantasztikus lehetőségei miatt, de a stúdió végül úgy határozott, hogy mégis inkább megpróbálnak egy Superman és egy Batman produkciót készíteni." - mondta Petersen. A Warner ezek után a rendezőt felkérte a Trója mozifilmhez, Christian Bale pedig később a Denevérembert játszhatta el, Bryan Singer pedig elkészíthette a Superman visszatért Brandon Routh-szal. 

A Legenda vagyokban a kihalt New Yorokban látható egy Superman vs. Batman poszter, többen felkapták erre a fejüket és felmerült a kérdés, hogy vajon a stúdió összeereszti-e a DC képregénykiadó két legnépszerűbb karakterét, de ez egyelőre csak hiú ábránd, hisz' Christopher Nolan már elmondta, hogy a Denevérember világának semmi köze az Acélemberéhez.

Címkék: superman batman miújság képregényből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr831843380

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Shyllard 2010.03.16. 14:50:42

Jó is lenne :D Superman a sebezhetetlenségével vajon mihez kezdene az igencsak gyengélkedő, emberi tűréshatárral rendelkező Batman-nel szemben? :D Jobb ezt hagyni. :)

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2010.03.16. 17:21:31

@Shyllard: Emlékezetem szerint a képregényben nem nagyon harcoltak egymással. Csak úgy ellenségesen tekintettek egymásra, majd végül összecsaptak egy másik figurával.

Spawn85 2010.03.16. 17:34:28

@Shyllard: Ez egyszerű. Batman szerezne egy kis kryptonitot, aztán máris nem annyira sebezhetetlen Superman, azt' mehetne a bunyó. :D

@koimbra: Igen, nekem is úgy rémlik, hogy nem harcoltak egymással, csak nem bírták egymást. De egy közös ellenség ellen összefogtak. (Asszem a "Justice League" rajzfilmsorozat legelső részében valahogy így kezdődött a Liga megalakulása)

Amúgy én hallottam olyan "Superman vs. Batman" pletykákat is anno, hogy Jude Law-t akarták Superman-nek és Colin Farrell-t Batman-nek.

Shyllard 2010.03.16. 18:05:42

@koimbra: Naja, de a mostani Batman nem tudna túl sok mindent csinálni Superman mellett. Leülne szépen a fotelba és végignézné a gigászi küzdelmet :)
süti beállítások módosítása