Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Egyre többen esélyesek az Amerika Kapitány címszerepére

2010.03.16. 10:59 koimbra Szólj hozzá!

Érdekes, ami az Amerika kapitány szereplőválogatás körül zajlik, a lehetséges színészek listája ahelyett, hogy csökkenne inkább bővül. Először John Krasinski (The Office), Scott Porter (Totál turbó), Mike Vogel (Cloverfield), Michael Cassidy (Smallville), Patrick Flueger (Testvérek), Chace Crawford (Gossip Girl) és Garret Hedlund (Tron Legacy) neve szerepelt azon a bizonyos listán, majd Vogel, Hedlund maradt, de Wilson Bethel (Generation Kill) is képbe jött, majd még Chris Evans (Fanasztikus négyes) is esélyessé vált a címszerepre. Aztán nemrég Ryan Philippe egy interjúban elárulta, hogy ő is bemegy majd egy elbeszélgetésre az Amerika Kapitány filmmel kapcsolatban.


És ha ez még nem lenne elég Channing Tatum (G.I. Joe: A Kobra árnyéka) neve is a produkció körül kering. A női főszerep körül nem ekkora a nyüzsgés, Keira Knightley (Karib-tenger kalózai), Alice Eve (Túl jó nő a csajom) és Emily Blunt (Farkasember) közül fognak választani. Blunt alakíthatta volna a Fekete Özvegyet, ám vissza kellett adnia a lehetőséget, mivel a Gulliver's Travel film ütközött volna a Vasember 2 forgatásával.

Legalább a Vörös Koponya esetében nem volt ekkora kavarás, Hugo Weaving fogja eljátszani a Kapitány ellenfelét.

Címkék: miújság amerika kapitány képregényből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr541843428

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása