Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Eat, Pray, Love előzetes - Julia Roberts válás után utazgat

2010.03.18. 14:33 koimbra Szólj hozzá!

Julia Roberts elérte azt, hogy egymaga is sikerre tudjon vinni egy filmet, ám egy ideje már nem  képes nagy sikereket elérni, pedig próbálkozik thrillerrel és drámával is. Becsületére legyen mondva, hogy nem erőlteti azt a műfajt, amiben a legnagyobb eredményeket érte el (azaz a romantikus vígjátékokat), hanem más művekben is szerepet vállalt. Legközelebb az Eat, Pray, Love drámában lesz látható, a produkció Elizabeth Gilbert önéletrajzi könyvén alapszik.

Roberts egy olyan nőt alakít, aki elválik férjétől, majd egy másik fickóval jön össze, ám mikor ez a kapcsolat sem működik úgy gondolja, hogy életét más kerékvágásba kéne terelnie, ezért fogja motyóját és elindul világot látni. Billy Crudup Roberts férjét alakítja, majd James Francoval is összejön a nő, Javier Bardem az előzetesben csak rövid ideig látható, de az biztosra vehető, hogy Roberts vele is romantikázni fog. Ryan Murphy a Kés, villa, olló rendezője készítette a filmet és augusztus 13-án kerül a mozikba (Amerikában).


Címkék: trailer eat pray love drámaelőzetes

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr41849726

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása