Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Lopez A vasmacska kölykei feldolgozásában

2010.03.19. 14:41 koimbra 2 komment

A Sony decemberben tárta nyílvánosság elé a nagy ötletét: Feldolgozást készítenek a nyolcvanas évek egyik népszerű vígjátékából, A vasmacska kölykeiből. Az eredeti produkcióban Kurt Russell és Goldie Hawn adagolta a poénokat, a remake-ben úgy tűnt, hogy Katherine Heigl lesz a főszereplő, ám az ő neve már nem kering a projekt körül, Jennifer Lopez fogja játszani Hawn karakterét. A forgatókönyvön Bill Collage és Adam Cooper (Felvéve) dolgozott, rendező jelenleg még nincs.

Az eredeti film tartalma és előzetese: A felettébb csinos, ám kibírhatatlan természetű, dúsgazdag Joanna felfogadja Deant, a vidéki asztalosmestert, hogy jachtjukon építsen gardrobszekrényt. Már az első pillanatban utálni kezdik egymást, s amikor Dean megmondja a véleményét, Joanna, tengerbe szórva minden holmiját, kidobja a hajóról. A következő napon Joanna véletlenül átbukik a hajó korlátján és amnéziát kap. Férje boldog, hogy megszabadul tőle, ezért nem ismeri fel. Dean viszont, aki neveletlen gyermekei mellé éppen dadát keres, azt állítja, hogy Joanna a felesége és négy gyermekének anyja.

Címkék: remake miújság vígjátékhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr751852346

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tipca 2010.03.19. 15:37:34

Kár, pedig Heiglhöz nagyon illett volna ez a szerep...
A régi film anno a kedvenceim közé tartozott (lehettem vagy öt-hat éves), kíváncsi volnék, most mi lenne róla a véleményem.

Mese92 2010.03.19. 17:30:49

Pontosan, jobban passzol hozzá ez a karakter és persze jobb színésznő is, mint Lopez.
süti beállítások módosítása