Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Cohen rendezi a Monster Squad feldolgozását

2010.03.20. 01:22 koimbra Szólj hozzá!

Még 2008 nyarán beszéltek arról, hogy újraforgatják az 1987-ben bemutatott Monster Squad horror-vígjátékot, később pedig úgy hírlett, hogy Mike Mitchell fogja dirigálni a produkciót és Rob Cohen, aki az eredeti alkotás elkészítésében is segédkezett producerként fogja felügyelni a munkálatokat. Telt-múlt az idő, Mitchell elhagyta a fedélzetet, Cohen pedig elfoglalta a rendezői széket, mivel A múmia 4 forgatása nem mostanában fog elkezdődni (ha ugyan lesz egyáltalán), a Medieval középkori kalandfilmjét jégre tették és az xXx 3 pedig nélküle fog elkészülni.

Az eredeti Monster Squadban Drakula, Frankenstein teremtménye, egy múmia és a Farkasember világuralomra törne, ehhez pedig meg kell szerezniük egy amulettet. Egy csapat srác áll csak az útjukban, akik Van Helsing naplójának a segítésével próbálják megállítani a lényeket.

A Paramount stúdió a Platinum Dunesszal közösen készíti el a produkciót, ez azt jelenti, hogy Michael Bay producerként áll a film háta mögött. 

Címkék: remake miújság horrorhír monster squad

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr121853723

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása