Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Az Universal után a Warner próbálkozik a Spy Hunterrel

2010.03.23. 10:48 koimbra 1 komment

Az Universal még 2003-ban szerezte meg a Spy Hunter megfilmesítési jogait, az évek alatt számos író dolgozott a forgatókönyvön, de a produkcióból nem lett semmi. Tavaly a Warner felvásárolta a Midway Games-t, aminek köszönhetően a jogok a stúdióhoz vándoroltak és ők nem szeretnének évekig ülni a projekten, a forgatókönyvre Chad St. John-t állították rá, Dan Lin és Roy Lee pedig producerként álltak be a Spy Hunter mögé.

Anno az Universal még John Woo-val szerette volna elkészíttetni a filmet, majd Paul W.S. Anderson jött a képbe, akinek nem volt megfelelő a szkript, ezért átiratta, nem sokkal később pedig ő is lelépett a fedélzetről.  A szkripten többek között Michael Brandt, Derek Haas, Zak Penn és Stuart Beattie is dolgozott, a főszerepre pedig  Dwayne Johnson volt.

A történet középpontjában egy magasan képzett ügynök áll, aki egy G-6155 Interceptorral ered az ellenséges kémek nyomába.

Címkék: miújság játékból film spy hunter

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr461861846

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

a8zoli 2010.03.23. 21:27:06

sztem ez a játék akkor is nagy tré volt és az ötlet is az. bár van benne kurázsi és a transformerses alakváltásokkal lehet vmit kezdeni. de én nem sok jót látok benne nem hiába fekszik fiókban rég ez a projekt.
süti beállítások módosítása