Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Most már biztos, Evans lesz Amerika Kapitány

2010.03.23. 10:14 koimbra 9 komment

Sok pletyka és fals info után néhány napja kiderült pár napja, hogy végül Chris Evansnak ajánlották fel az Amerika Kapitány címszerepét. A színész ekkor még nem írta alá a nevét a szerződésre, ugyanis ha belemegy a dologba, akkor legalább 9 filmben kell alakítania a Kapitányt, nem csak abban a produkcióban, ahol ez a képregényfigura állna a középpontban, fontos szerepet töltene be a Bosszú Angyalaiban és feltűnne a Marvel egyéb alkotásaiban is. A stúdió azonban nevetségesen alacsony fizetést ajánlott fel Evansnak, az első filmért csupán 300.000 dollárt kap kézhez.

Evans átgondolta a dolgot, hiszen mégis Amerika legismertebb, legnépszerűbb és egyik legkedveltebb hőséről van szó és végül igent mondott. A színésztől nem áll távol a (szuper)hősködés, ugyanis a Fantasztikus Négyesben ő játszotta Johnny Stormot, a Fáklyát, ám a Fox úgy döntött, hogy két rész után újraindítja az egészet és abban új aktorok lesznek láthatóak. Evans most nem fog repkedni és tűzlabdák helyett az elpusztíthatatlan pajzsát fogja dobálgatni.

Joe Johnston, a Farkasember rendezője készítheti az Amerika Kapitány mozifilmet, Hugo Weaving alakítja a főgonoszt, azaz a Vörös Koponyát. 2011 július 22-án mutatják be a filmet.

Címkék: miújság amerika kapitány képregényből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr691861782

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ocse1917 2010.03.23. 10:53:09

"Joe Johnston, a Farkasember rendezője készítheti az Amerika Kapitány mozifilmet"

na ezért nem fog érdekelni a film.

JBuchananB 2010.03.23. 10:55:21

Ha szerencséje van ez még egy ugródeszka is lehet számára, viszont a fizetése röhejesen alacsony. (Érdekelne azért, hogy más színész aki Marvel filmben játszott mennyi gázsit könyvelhetett el)
Kíváncsi leszek mennyire sikerül eltalálni a filmet, mert a főszereplő neve nem egy hatalmas húzóerő.
Ha a képregényt követik, akkor Mr. Chris Evans el lesz látva jelenetekkel ha csak a közelgő Avengers mozifilmet nézzük. Rogers mindig is az egyik központi karakter volt, szerintem itt sem lesz másként.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2010.03.23. 11:01:37

@JBuchananB: Chris Hemsworth sem húzóerő,mégis ő lesz Thor. Hugh Jackmanről pedig azt se tudta senki, hogy létezik, mielőtt meg nem kapta Wolverine szerepét.
Itt inkább a karakter számít, a Kapitány pedig igen-igen ismert, Amerikában pedig ugye nagy divatja van a képregényeknek. Mondhatnám azt is, hogy mi itthon Aranytól vagy Petőfitől idézünk, ők pedig Vasembertől, Pókembertől, stb:)

Gázsit nem tudok, de Howard is azért lépett le a Vasember 2-ből, mert nem kapta meg a kért összeget és Samuel L. Jacksonnak is állítólag röhejesen keveset ajánlottak fel Nick Fury-ért.

JBuchananB 2010.03.23. 11:14:27

@koimbra: Viszont ha így nézzük Edward Norton, Christian Bale meg "elég" ismertek, igaz csak az egyik játszott/játszik Marvel filmben, de abban igazad van, hogy főleg a mostani filmeknél, viszonylag ismeretlen színész lesznek főszereplőként leszerződtetve.
A jó öreg kiadónál gondolom már egy ideje rájöttek, hogy a főszereplő személye teljesen mellékes, mivel jelen esetben a cím viszi el a hátán a produkciót.
Én drukkolok nekik, hogy egy élvezhető filmet tegyenek le az asztalra.

@ocse1917: Szerintem kaphatott volna klasszisokkal rosszabb, igaz jobb rendezőt is. Joe Johnston számomra egy erős közepes, aki talán még egy jó filmet is képes levezényelni.

Dejdő 2010.03.23. 12:06:27

Ismét a Törtetőket hoznám fel példának amiben Vince az Aquaman-ért ha jól emlékszem 5 millát kapott z első részre, a további részekre kapott volna többet is de nem vállalta el! Szerintem valósághű sorozat még apénzösszegekben is,szóval szerintem egy Marvel filmért ha elvállalod a címszerepet kb.enniyt kéne kapni!

Shyllard 2010.03.23. 14:58:20

Nevetségesen alacsony, de még szép, hogy elvállalta. 3 Amerika Kapitányos film után meg amúgy is kezdhet követelőzni, hiszen addigra majd mindenki megszokja majd a szerepben és pótolhatatlanná fog válni. Így összegezve szerintem még ezzel a fizuval is jól jár, hiszen idővel jól fel lesz kapva. Természetesen, ha jó lesz a film, csak akkor.

Alex Mahone 2010.03.23. 19:30:25

Habár a legutóbbi filmje egy rakat szar volt, a srác egy jó karakterszínész, sőt kicsit jobb is annál. Nem olvastam a képregényt, Captain America egy vicceskedő faszagyerek? Mert ha igen, Evans jó választás...

a8zoli 2010.03.23. 21:33:31

evansnak két jó filmje van össz vissz a megint egy dilis amcsi film és a fanta első része. a másodikban nem sokmindent adtak neki és a végkifejlet röhej volt. a street kingsben keeanu reeves mellett meg mintha csak statiszta lett volna. a push meg egy az egyben a hősök koppintása kicsit más körítésben aki az előzetest látta sztem már orrvérzésig tele volt a hősökkel és nem érdekelte. ha mondjuk 1-2 évvel később jön talán sikeressebb lett volna. ez egy nagy nagy lehetőség hogy megmutassa mit tud ill. innen indul sztem sok sok marveles új eposz/karakter film ami jó sokáig adhat neki munkát. a losersre nem is vagyok kíváncs mert már bemutatóban se nyűgözött le,
süti beállítások módosítása