Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Stb...

2010.03.23. 21:48 koimbra 1 komment

- Kevin Smith végre megkapta a Red State horrorjához szükséges összeget, így azt fogja leforgatni a Hit Somebody előtt.
- Októberben érkezik a tékák polcaira a Tükrök 2.
- Kellan Lutz lesz Poszeidón a Dawn of Warban.
- Emma Stone-t szeretnék a The Help főszerepére, az alkotás Kathryn Stockett könyve alapján készül.
- Még tavasszal elkezdődik a Sikoly 4 forgatása és 2011 április 12-én kerül a mozikba.
- Zack Snyder csak Frank Millerre vár, hogy hozzálássanak a 300 előzményéhez, a Xerxes-hez. A rendező azt mondja, hogy nem fogja megmondani Millernek, hogy mit és hogy írjon, ő csak fogja és adaptája azt, amit Miller letesz elé.
- Tim Seeley a Hack/Slash  egyik alkotója új képregénysorozaton dolgozik, az Underground Films pedig le is csapott a  Wild Game megfilmesítési jogaira. A Battlestar Galactica egyik írója, Kevin Seamus készíti a forgatókönyvet. A produkcióra azt mondták, hogy olyan lesz, mint a 30 Days of Night, csak vámpírok helyett vérfarkasok lesznek.
- A Narnia 3 és a Gulliver's Travel is 3D-s lesz.
- Will Ferrell azt mondja egyelőre ne számítson senki arra, hogy lesz második rész A híres Ron Burgundy legendájából, mivel nehéz újra összetrombitálni mindenkit, de az első rész rendezője, Adam McKay azért majd beszél a színészekkel, hátha mégis sikerül.
- Batman vs Darth Vader, Dave Dorman munkája

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr251863149

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A nép fia 2010.03.24. 16:12:12

A kép hülyeség. Vader simán megfojtaná az erővel Batmant, hülye lenne leállni vele kardozni. Amúgy is elég idétlenül néznek ki egymás mellett.
süti beállítások módosítása