Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A következő The Sorcerer's Apprentice előzetes

2010.03.26. 11:39 koimbra 3 komment

Nicolas Cage egy nagyhatalmú varázslót játszik a The Sorcerer's Apprenteice-ben, aki New Yorkban keresi azt a személyt, aki segíthetne a gonosz elleni küzdelemben. Jay Baruchel személyében meg is találja a megfelelő embert és kitanítja a szakma fortélyaira. Alfred Molina a negatív figurát formálja meg, Monica Belucci pedig nem látható az előzetesben, pedig ő is fel fog tűnni a fantasy-akcióban. Jerry Bruckheimer áll producerként a film mögött és Jon Turteltaub rendezte a művet. A producer, a főszereplő és a rendező már dolgozott együtt a Nemzet aranya két részén. 

Íme az új előzetes, az nem gáz, hogy a varázsló és inasa egy az egyben leutánozza ShonGoku-t? Csak a Káma Háma szavak hiányoznak hozzá.

Címkék: trailer sorcerers apprentice fantasyelőzetes

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr131870147

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

icevox 2010.03.26. 12:01:04

Egyszermegnézős lesz, de azon még röhögni is lehet majd szerintem XD
amúgy ha már ilyen fénylő plazma izékat dobálnak azt nem nagyon lehet máshogy csinálni, meghát nem is az eredetiség sugárzik a filmből, szerintem...

Elanor_ 2010.03.26. 17:19:50

végre kurva jó a haja és csak ez a lényeg :D :D :D

jó lesz ez, majd meglássátok. :)

ja, és ők nem tűzgömböt lövöldöznek, hanem plazmacsóvát. nagy különbség! ;)

ForgerON · http://filmdroid.blog.hu 2010.03.26. 19:11:27

A Pörszí Dzsekszonnál biztosan jobb lesz.
süti beállítások módosítása