Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Télen kezdődik az Eastern Promises - Gyilkos ígéretek 2 forgatása

2010.03.27. 13:39 koimbra 3 komment

Jó egy éve olvashattunk arról, hogy David Cronenberg szeretné megcsinálni az Eastern Promises - Gyilkos ígéretek folytatását. A rendező akkor azt mondta, hogy még nincs forgatókönyv, de már beszélt az első részben nyújtott alakításáért Oscarra jelölt Viggo Mortensennel, aki örömmel benne lenne a sequelben. Cronenberg elárulta, hogy az első rész forgatókönyvét jegyző Steven Knight és Paul Webster producer is szeretné a folytatást és most azon van, hogy megszervezzen egy olyan találkozót, ahol mind a négyen jelen tudnának lenni, így tudnának beszélni a filmről.

Az eltelt egy év alatt csak sikerült egyeztetni, Knight már a szkripten ügyködik és Mortensen hivatalosan is aláírta a szerződést. A tervek szerint télen kezdődne a forgatás, előtte még Cronenberg elkészíti a The Talking Cure filmet, amelyben Mortensen Sigmund Freud-ot játssza.

Címkék: miújság sequel eastern promises 2

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr821872765

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Alex Mahone 2010.03.27. 13:51:21

Első egy fantasztikus hangulattal megáldott film volt, de hogy lehet ezt folytatni?

konyvelomo 2010.03.27. 14:55:37

Kemény és jó film, Viggo Mortensen ettől a filmtől kedvenc...
süti beállítások módosítása