Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Stb..

2010.03.30. 21:30 koimbra 2 komment

- Jön a High School Musical spin-off, ebben nem Zac Efron és Vanessa Hudgens lesz a főszereplő, hanem Ashley Tisdale, aki Sharpay-t játszotta ezekben a filmekben.
- Curtis Hanson filmet készít Jay Moriarity életéről, a szörfös 2001-ben fulladt meg a Maldív-szigeteknél. Moriarty mentorát Sean Penn játszhatja.
- Angelina Jolie pletyka szinten jött szóba a Maleficent főszerepével kapcsolatban.
- Szintén pletyka: Keith Richards benne lesz a negyedik Karib-tenger kalózaiban.
- Louis Leterrier szeretné, ha ő rendezné meg az Y: The Last Man képregényfilmet.
- Andy Samberg és Zachary Quinto is leszerződött a What's Your Number filmbe. Anna Faris fog állni a középpontban, egy olyan nőt fog alakítani, aki elhatározza, hogy meglátogatja azokat, akikkel régen együtt járt, hátha megtalálja köztük az igazit.
- Sofia Vergara is játszani fog a Huipiék törpikékben, Neil Patrick Harris feleségét fogja megformálni.
- A Paprika film előtt Wolfgang Petersen egy nagyköltségvetésű sci-fi fog elkészíteni, az Uprising története szerint a Földet irányítják, nem semmisítettek meg minket, csak ők mondják meg, hogy mit szabad és mit nem.
- A felvolvasó Oscar-díjra jelölt rendezője, Stephen Daldry is esélyes az Alkonyat 4 rendezésére.
- 2011 november 11-én mutatják be a Dawn of Wart.
- Dean Parisot neve kering a Seal Team Seven képregényfilm körül, a történet egy csapat Seal kommandósról szól, akiket arra utasítanak, hogy vizsgálják meg miért egy süllyedt el Amerika egyik tengeralattjárója, a kommandónak végül Atlantisz harcosaival kell megküzdeniük.
- Mark Millart felkérték, hogy írja meg az X-Men 4-et, de ő nemet mondott.
- Új Survival of the Dead előzetes

- Még egy [REC] 2 előzetes


- Chris Hemsworth (Thor) az MTV-nek elárulja, hogy annak, hogy Chris Evans lett Amerika Kapitány és jövő januárban-februárban kezdik forgatni a Bosszú Angyalait.

 

Címkék: trailer miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr1001881411

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rolee83 2010.03.31. 04:32:00

Nem bánnám ha Wolfgang Peterson inkább az Odüsszeuszt csinálná meg, de legalább olyan minőségben, mint a Trója-t! Hatalmas potenciál van benne, iszonyat látványos filmet lehetne összehozni!!

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2010.03.31. 15:36:56

@Rolee83: A Trója nekem nem tetszett, abban az évben készült egy tévéfilm hasonló témában, sokkal jobb volt.
süti beállítások módosítása