Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Vérfarkasokból sosem elég

2010.03.30. 14:50 koimbra 1 komment

Az Underworld franchise egyes darabjai nem kerültek nagy összegbe, a vérfarkasok és vámpírok háborúja korrekt bevételt eredményezett, idén az Universal azt próbálta bizonyítani, hogy az "olcsó" Underworld és Alkonyat filmek mellett lehet jövedelmező egy farkasemberes produkció, de számításuk nem jött be. Ám ez nem tántorította el a filmkészítőket attól, hogy ezeket a lényeket visszadugják a fiókba vagy egy raktár, sötét, elfeledett sarkába. Jelenleg Steve Pink és David Hayter is dolgozik egy-egy vérfarkasos alkotáson.

Pink a Werewolves of Reseda címre hallgató forgatókönyvet nézte ki magának és R kategóriás alkotás lebeg a szeme előtt. A történet néhány vidéki fickót állít a középpontba, akik hirtelen vérfarkassá változnak és ha már így alakult megpróbálják kiaknázni az ebben rejlő lehetőségeket és igazán jól szórakoznak. Pink otthon van a vígjátékokban, korábban forgatókönyvíróként dolgozott, majd megrendezte a Felvéve filmet, idén pedig a Hot Tub Time Machine időutazós alkotás került ki a kezei közül.

A másik tervezet élére David Hayter állt, az úriember írta az X-Men első két részét és a Watchemen is dolgozott, egy ponton úgy nézett ki, hogy ő ülhet a rendezői székbe, majd a Fekete Özvegy mozifilmet rendezhette volna meg, ám a Marvel úgy döntött, hogy a karaktert előbb a Vasember 2-ben fogják szerepeltetni és lefújták az előkészületeket. Hayter a Wolves filmet fogja ledirigálni, amivel kapcsolatban azt mondták, hogy olyan lesz, mint az Alkonyat, csak többet fogják csattogtatni a fogukat a bestiák.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr161880877

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Shyllard 2010.03.30. 18:09:26

Pink terve jól hangzik, szeretem az olyan filmeket, amikben a karakterek nem csak Isteni adományként/átokként tekintenek erejükre.
süti beállítások módosítása