Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Fincher következő munkája A tetovált lány lesz

2010.04.01. 10:34 koimbra Szólj hozzá!

Tovább kell várni a Heavy Metalra és a Bobby Fischer életéről szóló sakkfilmre, ugyanis David Fincher legközelebb a svéd Tetovált lány feldolgozásának lát neki. A svéd produkció egy trilógia első része volt és Stieg Larsson regényén alapult.

A történetben egy milliárdos felkér a börtönbüntetése előtt álló újságírót, hogy derítse ki mi történt a 40 éve eltűnt unokahúgával, az ügybe besegít egy magánnyomozó irodának dolgozó hacker nyomozónő is.

A forgatókönyvet a Hannibal és az Amerikai gengszter írója, Steve Zaillian veti papírra és ősszel, szeptember környékén indul a forgatása. Egyelőre még egy színész sem szerződött le a filmre, Carey Mulligan neve pletyka szinten kering a projekt körül.


Címkék: miújság könyvből film thrillerhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr441886326

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása