Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Meglelték a Kapitány társát

2010.04.02. 11:06 koimbra Szólj hozzá!

Sok huzavona után sikerült meglelni a megfelelő Amerika Kapitányt Chris Evans személyében, a többi szerep kiosztásával nem vacakolnak sokat. A hős ellenfelét, Vörös Koponyát Hugo Weaving fogja játszani, illetve ma kiderült, hogy ki lesz a címszereplő társa. Sebastian Stan (Hot Tub Time Machine, Gossip Girl) szerződött le a filmre, a színész Buckyt fogja megformálni és biztosan nem fog elhalálozni (legalábbis egy ideig), ugyanis állítólag 5-6 produkcióban is fel fog tűnni.

A képregényekben Bucky egy elárvult tini volt, aki fiatalon belépett a hadseregbe, majd később megismerkedett a Kapitánnyal, majd sikerült elérnie, hogy a társa legyen és együtt szálltak szembe a nácikkal. A címszereplőhöz hasonlóan ő is hibernálódott a jeges vízben, néhány évvel később az oroszok leltek rá és elit-bérgyilkossá képezték ki. Itt többet megtudhatsz róla.

Címkék: miújság amerika kapitány képregényből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr51888989

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása