Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Harrison Ford a Cowboys & Aliensben

2010.04.07. 22:10 koimbra 4 komment

Robert Downey Jr. kénytelen volt visszaadni a Cowboys & Aliens főszerepet, mivel a forgatás ütközött volna a Sherlock Holmes 2 munkálataival. Így a stúdiónak más neves színész után kellett néznie, a Latinoreview nemrég azt írta, hogy Harrison Ford fog leszerződni a sci-fi westernre, majd két napja a rendező, Jon Favreau ezt írta a twitterjén: "Some very cool Cowboys & Aliens casting news coming soon...". Magyarán hamarosan néhány igen frankó hírrel fog előrukkolni a szereposztással kapcsolatosan. Persze sokan izgalomban jöttek, hiszen milyen klasszul is festene az, ahogy Ford a vadnyugaton szétrúgja az űrlények valagát. Ma Favreau twitterén megerősítette, hogy igen, Ford lesz az egyik főhős, hatlövetűjével rendet vághat a gonosz idegenek között. Daniel Craig és Olivia Wilde már korábban leszerződött a filmre.

A történet tehát a vadnyugaton játszódik, ahol a telepesek és az indiánok éppen a menetrendszerű kis csatájukat vívják, ám megzavarja őket egy lezuhanó űrhajó, a földönkívüliek pedig nem éppen barátságosak. A rézbőrűeknek és a cowboyoknak össze kell fogniuk, hogy legyőzzék az űrből jött fenyegetést.

Címkék: miújság cowboys and aliens képregényből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr571902903

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Alex Mahone 2010.04.07. 22:31:58

Egy cameonak még pont örülnék is, de Fordot még az Indy 4 egyes jeleneteiben is túl korosnak éreztem... Persze, minden tiszteletem az övé, de akkor is :)

a8zoli 2010.04.07. 22:40:45

western casting... nézzék meg a deadwood 3 szezonját és lesz bőven castingolni való :D

Szoky 2010.04.08. 13:12:40

Kár, hogy azok a golyók, amiket a hatlövetűk lőnek ki nem hatolnak át az alienek páncélján. :p

Novi bácsi 2010.04.08. 13:46:13

Óriási! VÁÁÁÁÁRÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓS!
süti beállítások módosítása