Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Remake remake hátán

2010.04.07. 16:01 koimbra Szólj hozzá!

A Columbia Ron Howard produkciós cégével, az Imagine Enterainmenttel karöltve készíti el az 1985-ben Val Kilmer főszereplésével bemutatott vígjáték feldolgozását. Ennek tartalma: A három barátot, Chris-t, Mich-et és Lazlót nemcsak az iskola köti össze, hanem magas IQ-szintjük is. Amikor a zsenik összedugják fejüket, szinte a legképtelenebb dolgokra is képesek. Egy alkalommal, amikor éppen pallérozzák az elméjüket, egyszer csak rádöbbennek, hogy professzoruk titkos fegyvert próbál velük kikísérletezni a laboratóriumban. A fiúk bosszút állnak, de persze nem akárhogyan.(port.hu).

A stúdió ezen kívül még munkálkodik egy másik remake-en is, Brett Ratner Rat Entertainment cégével együtt hozza tető alá az 1990-ben mozikba került Micsoda buli új változatát. Ebben egy tinit meghívnak egy nagy buliba, de miután a suliban összeverekedett egy másik sráccal az apja szobafogságra ítéli. De ez nem tartja vissza a fiút, mikor az apja elalszik, kisurran a lakásból, ám a sulinál már várja őt a korábbi bunyó másik résztvevője néhány erős haverjával.

Az Original Media pedig a The Toxic Avenger jogaira tette rá a kezét, azt tervezi, hogy nem csak újraforgatja a horror-vígjátékot, hanem sorozatot is készít belőle és képregényként is kiadná a történetet. Az eredeti alkotásban Melvin, a cingár gimis srác állt a középpontban, akit mindenki lenézett és kiröhögött. Egy nap veszélyes, radioaktív hulladékkal hozza össze a sors, az anyag pedig totálisan átformálja Melvint, egy szörnyű kinézetű "szuperhőssé" válik, aki a gonosztevőket rács mögé juttatja. Akiva Goldsman lesz az egyik producer és PG-13-as besorolású műre lehet majd számítani. Nézzétek meg az eredeti előzetesét. Bámulatos?

Július közepén indul a Caesar: Rise of the Apes forgatása, a filmet Rupert Wyatt fogja dirigálni. A történet hasonlít az original Majmok bolygója IV-re, ahol tudósok azon kísérleteztek, hogy létrehozzanak egy szuperintelligens csimpánzt.

Címkék: remake miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr131901921

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása