Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Heti néznivaló

2010.04.08. 17:33 koimbra 1 komment

Egy romantikus-vígjáték, két romantikus-dráma és egy portugál vígjáték a felhozatal.

Kedves John! (Dear John): Channing Tatum egy hivatásos katonát alakít, aki beleszeret az Amanda Seyfried által játszott főiskolás lányba. Azonban a katonát szólítja a kötelesség, külföldre vezénylik.
Nicholas Sparks regényéből Lasse Hallström forgatott filmet.

Párterápia (Date Night): Steve Carell és Tina Fey házaspárt játszanak a vígjátékban, akik egy este kimozdulnak otthonról és egy menő étteremben vacsoráznak. De egyesek összetévesztik őket valaki mással és a páros élete egy csapásra felpezsdül. Shawn Levy, A rózsaszín párduc rendezője dirigálta a produkciót.

Egy lányról (An Education): Carey Mulligan a BAFTA-díjátadón megkapta a legjobb színésznőnek járó elismerést, az Oscaron azonban másvalakihez vándorolt a szobrocska. A történet a hatvanas években játszódik Londonban, Jenny (Mulligan) megismerkedik a harmincas éveiben járó Daviddel (Peter Sarsgaard) és kialakul köztük a vonzalom. A filmről nyuszisz itt írt korábban.

Dot.com: 2007-es portugál vígjáték. Pedro egy eldugott faluban próbálja összehozni azt, hogy a kormány építsen egy odavezető autóutat. Létre is hoz egy honlapot, ahol a munkálatokat lehet követni, ám egy ásványvíz gyártó cég is pont ezt a címet nézte ki magának

Címkék: néznivaló

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr991905088

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Shyllard 2010.04.08. 17:54:37

Nem rajongok a romantikus vígjátékokért, de a Párterápia Steve Carell miatt elég biztatónak néz ki.
süti beállítások módosítása