Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Kitsch lesz a Torpedó egyik főszereplője

2010.04.08. 10:26 koimbra 4 komment

Taylor Kitsch (Wolverine-ben az egyik mutánst, Gambitot játszotta és a John Carter of Marsra is leszerződtetté) lesz az egyik főszereplő a Torpedó filmben, amely a népszerű táblás játék alapján készül. Jeremy Rennerrel folytak a tárgyalások, de az Oscarra jelölt színész kénytelen volt visszautasítani a felkérést, mivel már elkötelezte magát egy másik produkcióra. Kitsch Alex Hoopert fogja alakítani, aki az egyik romboló tisztje lesz és egy kis csapatnak parancsol.  Peter Berg e miatt mondta vissza a Dűnét, a rendező egy epikus, tengeri csatákkal és űrlényekkel tarkított produkciót fog prezentálni nekünk.

A történet szerint egy a Földhöz hasonló bolygóról érkeznek az űrlények, nem akarják elpusztítani az embereket és a planétánkat sem akarják megsemmisíteni, csak az óceánon szeretnének építeni egy számukra fontos erőforrást. A film mindkét oldalt be fogja mutatni, tehát nem csak az emberek, hanem az űrlények szemszögéből is láthatjuk a történéseket.

Címkék: miújság játékból film battleship

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr211903730

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tolcsi 2010.04.08. 11:49:24

amőba film mikor jön?

Shyllard 2010.04.08. 15:42:06

Azért ez az űrlényes téma kicsit bűzlik nekem.

Alex Mahone 2010.04.08. 22:17:15

Szerintem annyira nem is tűnik rossznak ez a film. És inkább Kitsch-et nézem, aki a Wolverine-ben egy többé-kevésbé cool karaktert alakított jól, mint a végletekig pózer keménylegény Rennert.
Vágjanak hozzájuk egy valag pénzt, és jó popcorn-film lesz a Torpedóból.

töklámpa 2010.04.09. 17:37:57

Várom a gumilabda-filmet.
süti beállítások módosítása