Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Percy Jackson lesz Pókember (?)

2010.04.11. 14:37 koimbra 2 komment

Update: A Sony megcáfolta a hírt, Lerman nincs rajta a listájukon.

Néhány hónapja derült ki, hogy nem lesz Pókember 4, a Sony úgy döntött, hogy újrakezdi az egészet és az Ultimate univerzumból merítve hozzák el a Hálószövő új kalandjait a gyöngyvászonra. Rendezőt viszonylat gyorsan kerítettek a projekt élére, Marc Webb, az (500) nap nyár direktorára bízták a filmet, a főszerepre sok színész neve merült fel pletyka szinten, ám most úgy tűnik, hogy megvan a megfelelő személy Peter Parker megformálására.

Logan Lermant legutóbb A Villámtolvajban láthattuk, megküzdött többek között Medúzával, a Minotaurusszal és a Hidrával, ám most magára ölthető a Pókember jelmezét. Lermant már februrában is emlegették a főszereppel kapcsolatban, akkor azt mondta a színész, hogy volt már néhány megbeszélésen, de ennél több akkor nem derült ki. A HitFix oldal nemrég erősítette meg, hogy a Sonynál megszületett a döntés, a stúdió és Lerman között már csak a szerződés aláírása van hátra.

Lerman Anton Yelchin, Jesse Eisenberg, Patrick Fugit és Johnny Simmons elől happolta el a lehetőséget. James Vanderbilt írta a forgatókönyvet, bemutató 2012 júlisu 3-án várható.

Címkék: pókember miújság képregényből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr661911943

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Alex Mahone 2010.04.11. 15:02:15

...és itt el is van cseszve a film.

Shyllard 2010.04.11. 16:40:08

Még nem láttam filmben a gyereket, mivel a Percy Jackson a szememben már a trailernél megbukott. A listából viszont Jesse Eisenberg nekem jó választásnak tűnt volna, róla legalább tudom, hogy tud színészkedni.
süti beállítások módosítása