Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

CGI-vel hozzák létre a Zöld Lámpás ruháját

2010.04.12. 18:29 koimbra Szólj hozzá!

Nemrég kezdetét vette a Zöld Lámpás forgatása, sokan érdeklődve várják miképp fog festeni Ryan Reynolds a DC közkedvelt szuperhősének a kosztümjében. Azonban ezekre a képekre még várni kell, ugyanis Reynolds nem fogja felölteni a Lámpás ruházatát, csak egy úgynevezett motion capture holmiban fog mászkálni a felvételek alatt, majd később számítógép segítségével ráteszik a ruhát. Reynolds azzal viccelődött, hogy a Warner a speciális trükkök segítségével na'vivá fogja őt változtatni és így fog megjelenni a kész filmben.

A Warner persze azt mondja, hogy a képregényfigura rajongónak nem kell aggódniuk, Reynolds klasszul fog festeni a kész alkotásban. Ráadásul a Lámpás öltözékének teljesen "idegennek" kell kinéznie, hiszen a főhős Hal Jordan az első ember, akihez a gyűrű kerül. Hogy mit szólnak ehhez a CGI ruhához a DC-nél? Geoff Johns  a kiadó egyik fejesének bemutattak néhány dizájnt, aki végül áldását adta az elképzelésre.

Arról viszont már lehet némi elképzelésünk hogyan fog végül kinézni a Zöld Lámpás, Jason Palmer állítólag dolgozott a film vázlatrajzain és az egyiket feltette a netre.

Címkék: miújság green lantern képregényből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr211915428

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása