Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Andrew Niccol sci-fi tervezete: I'm Mortal

2010.04.13. 15:29 koimbra Szólj hozzá!

Andrew Niccol eddig nem volt az a rendező, aki túlhajtotta volna magát, szép nyugodtan készítette filmjeit, eddig szám szerint hármat. 1997-ben jelentkezett a Gattacaval, majd a S1m0ne következett 2002-ben, három évre rá pedig a Fegyverneppert küldte a mozikba. Idén azonban már nem is egy, hanem egyszerre négy-öt projekttel hozható összefüggésbe a neve. Úgy nézett ki a helyzet, hogy hamarosan hozzálát a The Cross sci-fihez (erről vázlatok erre lelhetőek fel) és az Alkonyat regénysorozat írónőjének, Stephanie Meyernek az új könyvét is ő adaptálta volna. Ám ezek egyelőre parkolópályára kerülnek, Niccol ugyanis az I'm Mortal sci-fit részesíti előnyben, nyár közepén indul a forgatás.  Ez jó hír a Men in Black rajongóinak, hiszen Niccol így a The City That Sailed filmhez sem tud mostanában hozzálátni és úgy volt, hogy Will Smith legközelebb vagy ezt vagy pedig az MIIIB-t választja. Tehát a Sötét zsaruk jövőre biztosan visszatérnek.

Az I'm Mortal a nem túl távoli jövőben játszódik, ahol rájöttek arra, hogy miként lehet egyszerűen kikapcsolni az öregedésére felelős gént. Azonban ennek ára van,  ha valaki gazdag, akkor az gyakorlatilag örökké élhet, a többiekért pedig előbb-utóbb eljön a jó öreg kaszás. A történet főszereplője egy szegénységben élő fiatalember, akinek egy szerencsés véletlennek köszönhetően sikerül szert tennie még jó néhány plusz évre, ám haldokló édesanyját sajnos már nem tudja megmenteni, ráadásul a korrupt rendőri erők is üldözőbe veszik.

Címkék: miújság scifihír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr581917862

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása