Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Perelik Seagalt

2010.04.14. 11:03 koimbra 2 komment

Kayden Nguyen beperelte Steven Seagalt 1 millió dollárra. A 23 éves volt modell azt állítja, hogy még februárban jelentkezett egy álláshirdetésre, amelyben Seagal és produkciós cége asszisztenst keresett. Majd elutazott New Orleansba, ahol Seagal éppen a Lawman reality sorozat munkálatain vett részt, ahol Nguyen rájött arra, hogy nem asszisztensre, hanem egy olyan nőre van szüksége az akciósztárnak, aki a hét minden egyes napjának 24 órájában rendelkezésre áll, hogy a szexuális vágyait kielégítse. Nguyen szerint arra kérték egy másik nővel együtt, hogy masszírozzák meg Seagalt. El akarta hagyni a házat, de nem engedték neki, a munkaadója pedig azt mondta, hogy "nyugi, ma este semmi különlegeset nem fogunk csinálni. Azt egy másik estére tartogatjuk".

Seagal ügyvédje szerint ez egy elégedetlen, kirúgott alkalmazott nevetséges és abszurd vádja.

Címkék: per miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr141920159

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

élien 2010.04.14. 11:40:59

Egy t lemaradt az idézet utolsó mondatában. És egy nem felesleg is van.(Csak hogy lássátok, mily alaposan olvasok:), és mennyire unatkozom... )

Kaland-Játék-Kockázat · http://kjkk.blog.hu 2010.04.14. 12:19:45

Egy kis vietnámi p*csa lehet, aki igy akar pénzhez és hirnévhez jutni. :)
süti beállítások módosítása