Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Weisz a First Lady

2010.04.14. 17:07 koimbra 1 komment

Rachel Weisz az egykori First Ladyt, Jackie Kennedyt fogja eljátszani a Jackie címre hallgató filmben. A történet nem a hölgy egész életére fog koncentrálni, hanem az 1963-ban történt Kennedy gyilkosságkor veszi kezdetét és az azt követő négy napot fogja felölelni.

Márciusban arról pletykáltak, hogy Steven Spielberg vette meg a forgatókönyvet és maga szeretné elkészíteni a produkciót, ám hamarosan kiderült, hogy ebből nem igaz semmi. A rendezői teendőket Weisz vőlegénye, Darren Aronofsky fogja ellátni.

Egyelőre még nem ismeretes, hogy a forgatás mikor veszi kezdetét. Aronofsky a végső simításokat végzi a Black Swan misztikus thrillerén és habár van vagy fél tucatnyi projekt, amivel szóba hozták, egyik sincs előkészületi fázisban. Weisz már jobban elfoglalt, hamarosan elkezdődik az Unbound Captives western-dráma forgatása, jövő év elején pedig a 23. James Bond film főgonoszát fogja eljátszani.

Címkék: miújság drámahír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr201921166

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

suo tempore 2010.04.14. 20:38:25

az nem baj,h kicsit sem hasonlít Jackie-re?

bár ezen a fotón önmagára se
süti beállítások módosítása