Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Lutz és Jackson a Deathgamesban

2010.04.16. 10:36 koimbra Szólj hozzá!

A Motion Picture Corporation of America felügyelete alatt készül el a Deathgames akciófilm, a cég állt a tavalyi Taking Chance dráma mögött, amelyben Kevin Bacon játszotta a főszerepet és a Gazdátlanul Mexikóban folytatását is ők hozzák össze.

Samuel L. Jackson és Kellan Lutz fogják alakítani a főbb szerepeket a Deathgamesben, egyelőre még nem szerződtek le a produkcióra, de a tárgyalások egész jó úton haladnak a megegyezés felé. Az alkotást Jonah Loop rendezheti, az úriember most először melegítheti a rendezői széket, eddig speciális effektekkel foglalkozott.

A történetben egy fiatalembert (Lutz) elrabolnak és arra kényszerítenek, hogy részt vegyen a modern gladiátor játékokon, amelyet online közvetítenek és milliók nézik az adást. A halálraítélt, illetve a Halálfutam is hasonló sémára épült, csak itt nem rabok küzdenek egymással.

Címkék: miújság akcióhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr681925847

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása