Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

John Woo új filmjének, a Reign of Swordsnak az előzetese

2010.04.20. 12:35 koimbra 3 komment

Tavaly még Reign of Swords volt az angol címe a Jianyu Jianghu kínai harcművész filmnek, ám ezt Reign of Assassinsra változtatták, talán a bérgyilkos szó jobban a mozikba csábítja a népet, mint a kard. A történet szerint egy bérgyilkos úgy dönt, hogy abbahagyja a szakmát, nyugodt életre vágyik, ám társai az életére törnek, mivel a nő nagy titkok tudója. A nő túléli a harcot, majd Pekingbe költözik, ahol férjhez megy és élné boldogan életét, ám ide is követik egykori társai, ráadásul kiderül, hogy férje egy korábbi áldozatának a fia.

Michelle Yeoh játssza a főszerepet, Chang Chen, Kelly Lin, és Barbie Hsu is feltűnik a produkcióban.  Su Chao-Pin és John Woo rendezték a filmet.

Címkék: trailer akcióelőzetes

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr841936887

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

igenytelen_allat 2010.04.20. 13:30:53

Egy kicsit sok benne a kötélen rángatás, de kíváncsi leszek rá.

Kassian 2010.04.20. 14:02:33

Én egyszerűen nem bírom végig nézni ezeket a filmeket. Biztos az eltérő kultúra miatt van, de valami dögunalom az összes.

attila1 (törölt) 2010.04.20. 22:52:45

A trailer alapján jellegtelen tucatfilm. Szóra sem érdemes.
süti beállítások módosítása