Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A Frequency rendezőjének drámája

2010.04.21. 11:43 koimbra Szólj hozzá!

Gregory Hoblit szépen indította filmes karrierjét, a Legbelső félelemben Edward Norton is bizonyított és egy igazán ütős csavart is sikerült összehozni a végére. Aztán jött a Letaszítva és a Frequency, amelyek szintén kiváló szórakozásnak minősültek. Ezek után indult meg a lejtmenet, a Hart háborúja, a Törés és a Gyilkosság online már csak szimpla művek voltak, érthetetlen, hogy mi történhetett Hoblittal.

Remélhetőleg a következő alkotásánál már összekapja magát és ismét valami jó filmmel fog szolgálni. Hoblit egy egyelőre cím nélküli drámához szerződött le, amely  a Castle Rock égisze alatt fog készülni Frank Baldwin forgatókönyvéből. A történetben egy kiló kokaint ellopnak, ami azt eredményezi, hogy egy harlemi díler, három princeton-i végzős és egy kegyetlen, chilei drogbáró útja keresztezi egymást.

Címkék: miújság drámahír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr511939521

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása