Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Heti néznivaló

2010.04.22. 16:10 koimbra Szólj hozzá!

Filmdömping - így jellemezhető a mai nap, hiszen rengeteg új produkció is került a mozik kínálatába, aminek leginkább a Budapestiek örülhetnek, a vidékiek meg összetehetik a kezüket, ha ezekből akár egyet is bemutatnak. A 7 premier közül az egyik a Sharks 3D rövid dokumentumfilm.

[REC]2: A népszerű spanyol horror második része ott veszi fel a fonalat, ahol az első abbamaradt. A karantén alá vont házba beküldenek néhány kommandóst, akik először nem találnak senkit, csak vért, azonban hamar felbukkannak a zombik és a csapat vezetőjéről is kiderül néhány dolog.
A filmről már írtam korábban.

9 : Shane Acker saját rövidfilmjéből készíthetett egy hosszabb változatot, Tim Burton és Timur Bekmambetov állt producerként a háttérben. Az animációs alkotás egy posztapokaliptikus jövőt mutat be, ahol már nem élnek emberek, 9 rongybaba próbált boldogulni ebben a világban.
Nyuszisz írt róla.



Minden kút Rómába vezet (When in Rome): Egy new york-i nő Rómában érmét dob az egyik kútba, ettúl kezdve csak úgy tapadnak rá a férfiak. A hölgyet Kristen Bell játssza, Danny DeVito, Jon Hader, Dax Shephard és Josh Duhamel között tud válogatni. A Fenegyerek rendezője, Mark Steven Johnson dirigálta a vígjátékot.

Vigyázat, ehető - A francia bioforradalom (Nos enfants nous accuseront): Francia dokumentumfilm. A A Cévennes hegység lábánál fellelhető kis falu polgármestere az helyi iskola menzáját biokantinná alakítja át. A falu lakó próbálnak tenni valami a környezetszennyezés ellen.



Micmacs - (N)agyban megy a kavarás (Micmacs à tire-larigot): Francia vígjáték, Jean-Pierre Jeunet (Amélie csodálatos élete, Alien 4) rendezte a filmet. Bazilt csak egy hajszál választotta el attól, hogy egy golyó kicsinálja, elhatározza, hogy bosszút áll a fegyvergyártókon.




Brooklyn mélyén (Brooklyn's Finest): Eddie Dugan (Richard Gere) régóta szolgál rendőrként,  egy hete van már csak hátra a nyugdíjig, aztán mehet horgászni Connecticutba. Sal Procida (Ethan Hawke) a drogosztályton dolgozik, a férfi mindent megtesz, hogy a családja számára sokkal jobb életet biztosítson. Clarance Butler (Don Cheadle) nagyon régen van már beépítve,  lassan már nem is érdekli a munkája, a börtönben összebarátkozik Caz-zel (Wesley Snipes). Ezen három ember útja lassan, de biztosan összefut

Címkék: néznivaló

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr351942823

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása