Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Stb...

2010.04.22. 17:20 koimbra 2 komment

- Teresa Palmer leszerződött az I Am Number Four sci-fibe, a színésznő is egy Földre menekült űrlényt fog alakítani.
- Bryan Singer átiratja a Jack, the Giant Killer forgatókönyvét Christopher McQuarrie-vel. A Közönséges bűnözők, a Valkűr az X-Men kapcsán dolgoztak már együtt.
- A Cápamese rendezője, Rob Letterman fogja készíteni a Stretch Armstrong filmet, Nick Stoller írja a forgatókönyvet.
- Leslie Mann és Kate Bosworth lesznek a főszereplői a Goodnight Moon drámának, amely Elgin James életrajzán alapul. Juno Temple, AnnaSophia Robb, Chris Coy is látható lesz a filmben.
- Emma Roberts és Freddie Highmore állnak a Homework tini romantikus film középpontjában. Highmore szerelmes lesz Robertsbe, de nem meri megközelíteni, de úgy alakul, hogy a lány összebarátkozik vele.
- Patrick Wilson és Rose Byrne játsszák a főbb szerepeket James Wan Insidious horrorjában.
- Seth Rogen és Chris Pine fog küzdeni Reese Witherspoon kegyeiért a This Means War vígjátékban. Rogen és Pine két jó barát lesz, akiknél Whiterspoon kibérel egy szobát.
- Robert De Niro megerősítette, hogy dolgoznak az Éjszakai rohanás folytatásán, amelyben már Charles Grodin karakterének a fia lenne az egyik központi karakter. Martin Brest biztosan nem tér vissza a rendezői székbe.
- Sam Mendes az fő esélyes arra, hogy megrendezze az Oz, the Great and Powerful filmet és úgy hírlik Robert Downey Jr. játszhatja a varázslőt. Csakhogy Downey Jr. elfoglalt, hamarosan hozzálát a Sherlock Holmes folytatásához, majd jön a Gravity, 2011 elején a Bosszú Angyalai, majd a Vasember 3.
- Daniel Dae Kim játszani fog a Deathgamesben.
- Sheila Callaghan írja az I Dream of Jeannie sorozat filmváltozatának a forgatókönyvét
- A Vasember 2 gonoszait bemutató videó


 

- Wikus visszatért. A videót a Dél-Afrikai zenei díjátadón mutatták be, ebben Wikus Hollywoodba utazik, hogy megkérje Charlize Theront, hogy legyen az show egyik házigazdája

- Star Trek dokumentumfilm: Trek Nation előzetes

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr601942511

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Shyllard 2010.04.22. 17:59:43

A Wikus-os és a Vasember 2-ős videó jó :)

Matheo · http://hobbymania.blog.hu/ 2010.04.23. 11:41:06

A Trek Nation-ös videórül nem tudom mit tartsak... Ez dokumentumfilm lesz, vagy csak egy sima Biography?
süti beállítások módosítása