Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Tovább tarol az Avatar

2010.04.26. 11:43 koimbra Szólj hozzá!

Nem csak a mozikban, hanem házimozis forgalmazásban is szépen tarol az Avatar. Múlt héten került James Cameron alkotása a boltok polcaira és rögtön az első napon 3,2 millió darab DVD és Blu-Ray került eladásra, az eddigi csúcstartó A sötét lovag volt 2,7 millió darabbal.

Nem csak az első napon állított be egyedülálló rekordot a sci-fi, négy nap alatt az Egyesült Államokban és Kanadában 4 millió DVD-t és 2,7 millió Blu-Rayt kapkodtak el a filmet kedvelő rajongók, ami 130 millió dollárral gazdagította a stúdiót. A Blu-Ray eladási csúcsot A sötét lovag tartotta 2,5 millió darabbal és ezt 18 hónap alatt érte el.

Hozzá kell tenni, hogy ez még csak egy sima változat volt, a filmen kívül gyakorlatilag semmi extra nincs rajta a diszkeken. Az év végén dobják piacra a special editiont, amely már rengeteg extrát fog tartalmazni, majd a tervek szerint 2011-ben fut be a 3D-s verzió.

Címkék: avatar miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr581952350

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása