Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Tovább neveljük a sárkányunkat

2010.04.28. 12:16 koimbra 1 komment

A DreamWorks egyik fejese, Jeffrey Katzenberg a következő sajtóközleményt tette: '2010-ben elég erősen kezdtünk, köszönhető ez annak, hogy az Így neveld a sárkányodat jól teljesített, így az - közel 375 millió dollárt gyűjtött össze világszerte - a DreamWorks Animation következő franchise-zává vált, ugyanis azt tervezzük, hogy a folytatás 2013-ban érkezik a filmszínházakba."

Nagy az öröm tehát a DreamWorksnál, van is ok a pezsgőbontásra, az animációs filmjük hétről-hétre szépen teljesít, múlt héten ismét visszakapaszkodott a box office lista élére, Észak-Amerikában pedig bőven 200 millió dollár felett fog hozni. A stúdió részlegének korábbi műve, a Szörnyek az űrlények ellen is franchise-nak indult, ám végül lefújták az egészet, mivel nem voltak megelégedve a mozis eredményekkel és a DVD-ből befolyt összegekkel.

Címkék: miújság sequel

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr891958825

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Alex Mahone 2010.04.28. 14:35:18

Ha a színvonal nem fog esni, és továbbra ilyen zseniális marad a sárkányos kaland, felőlem jöhet.
süti beállítások módosítása