Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Utazzunk még egyszer a Föld középpontja felé

2010.04.28. 11:36 koimbra 3 komment

Szépen hozott a mozikban Az utazás a Föld középpontja felé fantasy, közel 241 millió dollárt termelt a film, amivel a stúdió nagyon is elégedett volt, ezért úgy döntöttek, hogy jöhet a folytatás, a tervek szerint 2011 őszén küldenék a mozikba a második részt. Csakhogy az első felvonás rendezője, Eric Brevig éppen a Maci Laci mozifilmmel van elfoglalva, Brendan Fraser pedig csak úgy hajlandó elvállalni a sequelt, ha Brevig rendezi. A színész nincs megelégedve azzal, hogy a Warner  Brad Peytont, a Kutyák és macskák 2 direktorával akarja a rendező székbe ültetni. Ezért a fejesek fontolóra vették, hogy Fraser filmbéli fiát játszó, Josh Hutcherson legyen a főszereplő. Itt viszont meg az a prodléma, hogy Hutcherson esélyes arra, hogy eljátssza Peter Parkert és ha a Sony leszerződteti a Pókember filmre, akkor új színészeket kell keríteni a produkcióba...vagy megvárják míg Brevig végez egyéb teendőivel és akkor Fraserrel közösen hozzálátnak a folytatáshoz, ám akkor nem jövőre, hanem 2012-ben kerülhet a mozikba a film.

Címkék: miújság sequel fantasyhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr581958717

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rolee83 2010.04.28. 17:47:18

Szerintem ez egy szar film volt! Vagy talán a gagyi jobban illik rá!

suo tempore 2010.04.28. 20:05:41

na, ezt soha többet

szar történet, szar film...és folytatni akarják?

a hegyivezető kiscsajnak meg olyan combjai vannak, mint egy ropi? viccnek is szar volt

gaboca1200 2010.05.01. 02:59:12

Nem voltam hajlandó végignézni... Szörnyen ostoba egy film. Bár, ha az ovodás korosztály a célközönség... Bizonyos kor alatt bizonyára élvezhető.

A Kutyák és macskáknak volt második része? Fraser ragaszkodása Bravighez is vicces... mintha az első film valami remekmű lenne. Talán nem is akar szerepelni benne :P

Huh, már tudom is mi lesz a sztori... Ezúttal a Fraser tűnik majd el a Föld gyomrában, és a kissrác megy megkeresni. Sajnáltos mód csak a felismerhetetlenségig összeaszott hulláját találja meg... Hogy ez majdnem ugyanaz mint az első rész? Nem gond. A lényeg, hogy hozzon újabb 200 millát. A Fraser gond letudva. A gázsijából meg odaanimálhatják a Föld gyomrába King Kongot. Biztos elvállalja Brevig nélkül is a filmet.
süti beállítások módosítása