Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

2012-ben jön a következő Superman film

2010.04.29. 11:05 koimbra 2 komment

A következő Superman film elég nehezen akar megszületni, bár ez nem is csoda, a legutóbbi rész előkészületein is sokan munkálkodtak (Tim Burton csak egy hajszálnyira volt, hogy hozzálásson a forgatáshoz és Brett Ratnernek is volt terve az Acélemberrel). A Superman visszatér nem volt siker a mozikban, a Warner azonban akart még egy részt, de ebből ez idáig nem lett semmi, pedig Mark Millar próbálta keresztülvinni a saját ötletét.

Jelenleg úgy áll a helyzet, hogy újrakezdenék az Acélember kalandjait, a forgatókönyvet  Christopher Nolan és David S. Goyer vette kezelésbe. A stúdió azt tervezi, hogy 2012 karácsonyán küldené a mozikba a produkciót, sietniük kell, hiszen ha 2013-ig nem kezdenek semmit Supermannel, akkor elveszítik a jogokat. Ezen kívül a Warner próbálja kitalálni, hogy a DC képregénykiadó melyik hőse mikor kerülhetne a mozikba, azt szeretnék, ha néhány figura bemutatása után jöhetne az Igazság Ligája is. Ezzel csak az a probléma, hogy Nolan már korábban közölte, hogy Batmannek semmi köze Supermanhez, tehát nem is fognak találkozni egymással. A Warnernek rá kell vennie Nolant, hogy változtasson az álláspontján, hiszen az Igazság Ligájának Batman és Superman is a tagja.

Címkék: superman miújság képregényből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr881961493

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Shyllard 2010.04.29. 20:00:33

Persze ez attól is függ milyen befejezése lesz a Batman 3-nak, elvégre Nolan azt mondta, hogy nem akar folytatásokat. Persze jobb lenne, ha megenyhülne, hiszen az Igazság Ligája még fajább is, mint a Bosszú Angyalai :) Rendezhetné azt a filmet is Nolan :) Nomeg idővel összehozhatnák a két csapatot pár film erejéig :)

nikodémus 2010.05.24. 22:33:59

@Shyllard: Sztem Nolant nem érdeklik igazán a képregényfilmek. Batmant megcsinálta jól, mert volt hozzá egy eredeti elgondolása (amit következetesen végig is vitt), de azt tuti, hogy nem fog leállni Superman- meg Igazság micsodája-filmeket gyártani. Jól is teszi, többet tud ő ennél.
süti beállítások módosítása