Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Jöhet a következő Rémálom?

2010.05.04. 10:05 koimbra Szólj hozzá!

33 millió dollárt termelt az nyitó hétvégéjén Észak-Amerikában a Rémálom az Elm utcában feldolgozás, amivel teljesen elégedett a stúdió, így úgy döntöttek, hogy jöhet a folytatás, Brad Fuller producer azt mondta, hogy már dolgoznak a második részen, ami 3D-ben fog érkezni.

A produkció egyelőre nem kapott zöld utat és attól függetlenül, hogy bejelentették Freddy következő eljövetelét nem biztos, hogy lesz is a filmből valami. Gondoljunk csak a Péntek 13-ra, aminek a bemutatása után szintén a lehetséges folytatásról beszéltek, aztán kiderült, hogy mégsem lesz belőle semmi. Az új Rémálom film ráadásul sokkal többe került, mint Jason gyilkolászása, előbbi 35 millióból, utóbbi pedig csak 19 millióból készült.

Címkék: miújság sequel a nightmare on the elm street

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr71973217

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása