Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Jön a [REC] harmadik és negyedik része

2010.05.04. 10:58 koimbra 3 komment

Julio Fernandez, a Filmfax vezérigazgatója bejelentette, hogy nem csak a [REC] harmadik része fog elkészülni, de a negyedik felvonást is megcsinálják. Tavaly decemberben már kiderült, hogy betervezték a [REC] 3-at és úgy volt, hogy az első kettő forgatókönyvét jegyző, majd a rendezői teendőket ellátó Paco Plaza és Jaume Balaguero nem fognak visszatérni, ám mégis sikerült megnyerni őket a folytatásokhoz.


A harmadik epizód 2011 őszén kerülhet a mozikba, a [REC] Genesis címre hallgató mű forgatókönyvét Plaza és Luis Berdejo veti papírra, majd Plaza ledirigálja a filmet. A történetben a zombi vírus eredetéről kaphatunk pontosabb képet. Balaguero pedig a negyedik részt fogja rendezni, a [REC] Apocalypse-t 2012-ben vetíthetik a filmszínházak.

A spanyol horror első rész alapján született meg a Karantén, ennek szintén jön a második része, de ez már nem feldolgozás lesz,  teljesen el fog térni a [REC] történetétől.

Címkék: rec franchise sequel rec 3 rec 4

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr471973378

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása