Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Az Eredet története

2010.05.05. 20:18 koimbra 5 komment

Végre nyilvánossá vált Christopher Nolan új alkotásának, az Eredetnek a története. Eddig sokat nem árultak el a filmről, csak annyit lehetett tudni, hogy az elme rejtett zegzugaiban fog játszódni, illetve ezek után sejthető volt, hogy Leonardo DiCaprio egy olyan fickót fog játszani, aki mások elméiben kutakodik információ után. Az előzetes erre látható.

 

Dom Cobb (DiCaprio) tehetséges tolvaj, a legjobbnak számít az extrakció veszélyes művészetében, ezt azt jelenti, hogy értékes információkat lop egyes emberek elméjéből miközben alszanak, mivel ekkor a legsebezhetőbb az emberi elme. Ez a kivételes tehetség igazán mohó emberre teszi Cobbot, aki a vállalati kémkedés világában tevékenykedik. Viszont ezáltal élete csupa veszély lesz, ráadásul kénytelen hátrahagyni mindent és mindenkit, amit és akit szeretett. Cobb úgy dönt, hogy még elvégez még egy utolsó, lehetetlennek látszó melót, aztán újra nyugalmas életet fog élni. Cobbra és profi csapatára ezúttal szokatlan feladat vár, nem információt kell lopni, hanem el kell helyezni egyet valakinek az agyában. Ha ez sikerül, akkor ez lehet a legtökéletesebb bűntény. Minden előre elterveznek, azonban egy veszélyes ellenfél keresztülhúzhatja számításaikat, az illető ugyanis minden egyes lépésüket előre tudja. 

 

Címkék: miújság inception

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr361977345

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Shyllard 2010.05.05. 20:51:01

Végre valami új, és nem is hangzik rosszul :) Ebből semmi rossz nem sülhet ki, már a felvetés is lenyűgöző. Nomeg Nolan sem semmi :)

Andrews 2010.05.07. 08:03:50

www.youtube.com/watch?v=na-QYe-w7Es

Első tv spot az Inceptionhoz az új trailer is 1-2 nap és fent lesz mivel ma már játsszák az amcsi mozikban.

Mese92 2010.05.07. 10:39:33

Mi a bátyámmal egyezséget kötöttünk és együtt megyünk majd a moziba. Ő Ellen Page miatt, én meg Nolanért. Szerintem ütős sztori. Szerintetek ezt is feliratosan adják majd mint a TDK-t?

FayeFaye 2010.05.07. 11:51:53

@Mese92: Ha budapesti vagy, a MOM parkban szoktak szinkronos filmeket is eredeti nyelven vetiteni (talan mert ott lakik a legtobb expat).

Engem nagyon felcsigazott ez a film, ugyhogy innentol kezdve nem is akarok semmilyen teaser trailert, sneak peaket, character promot vagy jelenetet megnezni belole.:P
süti beállítások módosítása