Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Kristen Stewart útra kel

2010.05.06. 18:42 koimbra 1 komment

Kristen Stewart lépett az Úton fedélzetére, a produkció Jack Kerouac regénye alapján fog készülne, ha ugyan hozzákezdenek valaha. A könyvből ugyanis régóta próbálnak filmet forgatni, Stewart szerint jelenléte talán nem segít a tervezeten, de esetleg előrébb mozdítja kicsivel azt. Ha mostanában kezdődne a forgatás, akkor Garrett Hedlund alakítaná Moriartyt, Stewart lenne a felesége, Sam Riley pedig az utazótársuk.

A könyv története 1947-ben kezdődik, megismerjük Salt, aki New Yorkban él és írásból keresi a betevőrevalót. Szeretne nyugatabbra utazni, álma pedig úgy tűnik, hogy megvalósul Moriarty feltűnésével. Moriarty azonban őrült, nemrég került ki az elmegyógyintézetből, majd rábírja Salt, hogy utazzon utána. A férfi úgy dönt, hogy elindul Moriarty után, stoppol, buszozik és gyalogol, csak azért, hogy újra találkozzon barátjával és végre láthassa a nyugatot. Az utazás azonban több évet vesz igénybe.

Címkék: miújság könyvből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr961979683

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása