Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Mickey Rourke Tony Scott két filmjében

2010.05.06. 12:11 koimbra 2 komment

Mickey Rourke a nagyot bukott Domino után ismét együtt dolgozhat Tony Scott rendezőve. A színész Scott nem is egy, hanem két filmjében lesz látható. (Denzel Washington nem ért rá?) Az egyik a Potzdamer Platz címre hallgató akciófilm, amelyben  (legalábbis úgy tűnik) a főbb szerepeket Jason Statham és Javier Bardem fogja játszani. A történet szerint egy new jersey-i maffiacsaládnak dolgozó két nehézfiú úgy dönt, hogy kipróbálják magukat nemzetközileg is. Scott megemlítette, hogy szeretné Gene Hackmant meggyőzni az egyik szerepre, ha ez nem megy, akkor vésztervnek ott van Al Pacino.

A másik tervezet a Hells Angels, azaz a Pokol angyalai. Ebben Rourke Sonny Bargert alakítaná, aki az oaklandi csapat felállításában működött közre, majd később egyesítette a többi Angels csoportot. Az ő munkálkodásának köszönhető, hogy a Pokol Angyalai még ma is a legtöbb taggal rendelkező motoros klub. Barger masszívan dohányzott, ennek következtében 1983-ban gégerákot diagnosztizáltak nála, ezt végül sikerült legyőznie. Több, mint 13 évet töltött börtönben és önéletrajzi könyvet is írt. Scott már egy évtizede szeretné megvalósítani a filmtervét,  vágya hamarosan valóra válhat, ugyanis a Fox 2000 leszerződtette Scott Franket (Különvélemény), hogy dolgozza át a forgatókönyvet. Ebben lesz egy beépített zsaru (állítólag Shia LaBeouf játszaná), aki a banda törvénytelen tevékenységeiről számolna be az illetékeseknek.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr401978745

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dejdő 2010.05.06. 15:21:06

Pacino mint vésztartalék???? :@ :@ felháborító!!!
süti beállítások módosítása